Innlegg nummer 3

Da er arbeidshelg over og eg er godt i gang med arbeidsuke. Mange nattevakter i denne uka har med først 3 netter på helg og så 3 nye netter etter kun 1 frinatt.


Oppsummering av dagane sidan sist innlegg:


Fredag måtte eg hente Aslan tidlig i barnehagen pga han var dårlig i magen. Fekk heim en skrubbsulten liten kar som etterpå sov lur i 3 timer! Eller ingen magetrøbbel etterpå, kun litt forkjølelse.


Helga gjekk med til soving og å ta vare på energisk gutt og forkjøla mann. Kjedelig helg for Aslan.
Han klarte i tillegg å miste en stol ned på stortånegla si så den er knall blå! "Mane" (male) seier Aslan når han kikker på den "fine" negla si ;)


Tirsdag hadde Aslan og eg fri sammen, og etter å ha fått plaska lenge i vaskebaljen i dusjen fekk Aslan besøk av ungane til Inger; Joakim og Liv-Anna, som har begynt på ferien og kjeda seg mens mammaen var på jobb. Dei hadde til og med vafler med som vi spiste til lunsj! Ikkje verst med slikt besøk ;)
Aslan kosa seg med dei litt eldre leikekameratene og var dønn sliten da dei reiste og det var på tide med lur. Han sov i 3 timer igjen, og eg fekk god opplading til nattevaktsstart! :)


Onsdag var Hakan sin bursdag! 39 år har han blitt!!! (ikkje altfor lenge til eg følger etter...)
Vi feira ikkje mykje, men eg har lova å lage kake til helga ;)
I tillegg blei han oppringt av kollegaene sine klokka 06 om morgonen og gratulert med dagen, og han fekk 2 tyrkiske øl og 200 kr i gave fra dei da han kom på jobb nokre timar seinare ;)


Onsdag ettermiddag etter barnehagen leika Aslan ute med naboungane. Det er kjekt, særlig når eine nabojenta har "båtbane"! Aslan plaska og var storfornøyd! Kliss våt fra ytterst til innerst!
Dagens happening for Aslan (utenom vassleik):


Fekk tilbakemelding fra barnehagen om at Aslan i går både hadde fått holde ei bille, som hadde krøpet oppover armen hans, ei stakkars fluge som ikkje kunne fly, og på tur hadde han fått kjenne på ei humle som hadde vore litt for tung i kroppen til å stikke av ;)
Fornøyd krypdyr-elsker :) :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Snart jul...

Fra Norge til Tyrkia

Lørdag 5. august