Oppdatering februar -18

Da var det på tide med en liten oppdatering her!
Hakan kom heim på fredag fra 2 uker i Tyrkia der han har lagt litt grunnlag for vår tyrkiske fremtid.

Først litt oppdatering om tida i forveien.
Tyrkiaturen gikk nemlig ikkje heilt som planlagt fra nokon av oss si side...

Hakan hadde såklart masse på programmet og ville gjerne komme i gang så snart som mulig ved ankomst Tyrkia den 9. februar.
Eg hadde masse planer her heime! Skulle få unna ting her i leiligheten sånn at den kunne bli klar for bilder og lagt ut for salg.

Jepp, så blei først Hakan sjuk nokre dagar før avreise. 
Legebesøk viste virusinfeksjon så vi regna med det var noko lignende det eg sleit med i jula, symptoma var mykje like...
Han fikk beskjed om halstabletter og smertelindring/febernedsettende og så måtte berre sjukdommen få gå sin gang. Så dermed reiste Hakan avgårde med nattbussen torsdag kveld og følte seg slett ikkje pigg...

Samme dag fekk vi Aslan heim fra barnehagen med feber, så han sov heile torsdag ettermiddag, og rett før Hakan skulle reise måtte vi berre legge han for da bad han om det sjølv. Så det blei ikkje heilt den avskjeden vi hadde sett for oss...

Hakan kom fram til Antalya fredag kveld og reiste straks til legen for han følte seg dårlig. Viste seg at han hadde fått lungebetennelse og klarte så vidt å unngå å bli lagt inn på sjukehuset der. 
Han fikk midlertidig reiseforbud så måtte bu over helga hos bror sin der før legen var såpass fornøyd med bedring av infeksjonsprøver at han fekk reise videre.
Uansett hadde det ikkje vore så heldig og reise heim til eldre og sjuke foreldre i tilfelle smitte.
Mandag reiste han videre til Aksaray og fekk gå i gang med alt han skulle ordne!

Heime var Aslan slapp med feber det meste av helga, og vidare utover uka var han sliten og lite futt i, i tillegg blei eg sjuk med den evinnelige halsbetennelsen eg hadde i jula...og såklart dertilhørende luftveisinfeksjon supplert med bihulebetennelse...så det var en «artig» start på 2 ukers ferie! Det meste av tida satt vi pal i sofaen med kvar vår skjerm og orka ingenting...hadde heldigvis en engel i Inger som kom og såg til oss omtrent kvar dag, i tillegg til å lufte Çilek :)

Planene mine her heime gikk i vasken, men heldigvis avbestilte eg ikkje turen til Oslo for å besøke Maia og familien der, og feire Julie sin 8 års dag! Med litt blanda følelser for å reise dit sjuke og muligens ende opp med å smitte heile gjengen reiste vi torsdag-mandag og hadde ei kjempefin helg der! 

Aslan kosa seg med søskenbarna sine Julie og Nora, og Aron, og masse tanter og onkler! Sylvia og Ari kom fra Kristiansand for å vere der sammen med oss, og Hanna og Jon hadde med seg «lille» Bobo og kom lørdagen for trivelig feiring av Julie! 
Lørdag kom også Nora og Julie si farmor Anne Lise sammen med Bernhard.
Fullt hus og masse godt humør, og et bursdagsbarn som eg trur var godt fornøyd med både gaver og feiring.
Aslan var også fornøyd, for han fekk gaver også! Både lego og magnet-tall til kjøleskapet.
Han har fått smaken på bursdag no og spør kvar einaste dag om det er hans bursdag! :)


Søndagen fekk vi besøk fra Kongsberg av søskenbarnet mitt Mariann med Aslan, Nora og Julie sine tremenninger Jennie Marie og Nikolas.

Utrulig kjekt var det, sjølv om eg nesten var stemmeløs det meste av helga...:)

I Tyrkia skjedde det masse! For det første var mobilnettet i leiligheta til svigers så dårlig at vi ikkje kunne ringes så det var jo kjedelig. For det andre hadde Hakan nyheter angående endring i planene som han ikkje ville ta på telefon, så det var spennende! Måtte fint vente til han kom heim før eg fikk vite kva han hadde funnet på!

Fredag 23. februar kom hakan sliten og oppspilt heimatt, litt bedre i farge og form enn da han reiste, men fremdeles ikkje heilt frisk fra lungebetennelse. Eg fremdeles hes og hostende, men Aslan var i fin form! Han fekk dog ikkje møte pappaen sin før lørdags morgen, men da hadde han masse kos å ta igjen for 2 uker! 
Og Hakan hadde såklart med et aldri så lite lager med snop...så her har alle vore høge på sukker i helga! 


Og fremtidsplanene våres oppdaterer eg i neste innlegg når ting er litt meir på plass ;) ;) 
 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Snart jul...

Fra Norge til Tyrkia

Lørdag 5. august