Fra Norge til Tyrkia

No må eg få skrivet noko her før det blir altfor lenge siden forrige gang!

Får ta en aldri så liten oppdatering:

Eg, Aslan og Çilek reiste til Tyrkia 22. mai etter å ha budd siste uka i Norge hos mamma i Refsdalen (Førde). Der feira vi nasjonaldagen, og siste helga før avreise hadde vi besøk av Maia, Henrik, Julie og Nora. Det var veldig kjekt og Aslan kosa seg med kusinene sine desse dagene! 

Så reiste vi avgårde, og etter en lang reisedag, som faktisk gjekk mykje betre enn eg frykta, kom vi fram til Istanbul og Hakan som venta på oss på flyplassen. 
Trur dette var veldig stort for Aslan for han har prata mykje om at pappa venta på flyplassen no i etterkant. Det var nok litt rart at vi var så lenge uten pappa og så reiste vi kjempelangt, og plutselig sto han der! 
Fra Istanbul gikk turen til Izmir, der vi besøkte lillebror Emirhan, kona Merve og lille Manas som no er blitt rundt 9 mnd gammel. Aslan syntes det var stas med babyen! 

Vi reiste videre allerede dagen etterpå, til Bodrum, for å ha nokre dager ferie før vi måtte til Aksaray og starte vår nye kvardag.
Çilek var på «ferie» hos venner av svigerinna vår i Izmir og hadde det bra, sjølv om ho nok var litt «kultursjokka».
Vi hadde 4 fine dager i Bodrum, sjølv om en av dagene gikk med på å bytte hotell siden vi ikkje trivdes på det første hotellet.

Så var det en laaaaang tur til Aksaray, der vi såklart reiste innom Izmir og henta Çilek på veien! Været var litt skummelt, og på kvelden køyrde vi gjennom verste drittværet eg har sett, der regnet piska så vi knapt såg en meter foran bilen, og lyna gjekk i sikksakk over himmelen! 
Utpå natta kom vi i alle fall fram, med sovende Aslan og slitne foreldre og hund.

Så begynner livet i Aksaray, som vi allerede er nokre uker inne i no, men det tar eg neste gang ;)
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Snart jul...

Turen